Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці презентували оновлений Mercedes-benz S-Class

Нарешті склалася повна картина всіх нововведень, які отримав рестайлінговий S-Class! До цього німецький бренд лише частково розповідав про нові двигуни, налаштування, опції та технічні особливості флагманської моделі. Отже, коротко про головне – після оновлення залишається бензиновий двигун V12, а всі інші мотори переходять на 48-вольтову технологію.

Насправді новий Mercedes-benz S-Class продовжує очолювати рейтинг найбільш комфортного седану в своєму класі. На підтвердження цьому німці навіть внесли до функції Distronic картографічну інформацію, а система Active Lane Assist Assist дозволяє тримати автомобіль у потоці без допомоги з боку водія. Безліч відеокамер та інфрачервоних датчиків сканують дорогу на 360 градусів, допомагаючи нейтралізувати нахили автомобіля у поворотах. Пневматична підвіска Airmatic встановлюється навіть у базовій модифікації оновленого Mercedes-benz S-Class.

Під капотом початкової версії S350 d працює турбодизель ний агрегат на 282 к.с. та 600 Нм крутного моменту. Наступним у лінійці моторів, які працюють на важкому паливі став седан з індексом S400 d. В цьому випадку мова йде про 6-циліндровий двигун об’ємом три літри потужністю 335 к.с. та 700 Нм крутного моменту. В якості додаткового обладнання клієнт може замовити повний привід 4Matic. Серед бензинових двигунів увагу експертів привернув 6-циліндровий турбоагрегат з 48-вольтовою системою живлення. Завдяки сучасним технологіям цей мотор видає 430 к.с. та витрачає на кожні 100 км пробігу лише 7 літрів пального. В парі з двигунами агрегатується фірмова автоматична коробка перемикання швидкостей під назвою 9G-Tronic.

Інтер’єр оновленого S-Class вражає розкішшю та технологічністю. Безліч варіантів кольорів та коштовних матеріалів вдало поєднуються між собою та відтворюють затишну та ділову атмосферу. Салон виглядає більш пафосно ніж у прагматичній Audi A8 чи технологічній BMW 7-Series.  

На вершині модельної лінійки розмістилися топові модифікації S 63 та S 65 AMG. Менший за рангом седан задовольняється бензиновим 4-літровим V8 з подвійним турбонагнітачем, а старший використовує надпотужний 6-літровий V12-бітурбо, який виробляє 621 к.с. та 1000 Нм крутного моменту. Оснащення цих двох версій S-Class відрізняється від звичайних наявністю більшості опцій доступних флагману від компанії Mercedes-benz.

Орієнтовна вартість рестайлінгового Mercedes-benz S-Class на європейському ринку складатиме від 75 тисяч євро…

24.07.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці презентували оновлений Mercedes-benz S-Class

Політика конфіденційності